MIKS JUUA FERLAT?

Nimi Ferla tuleb sõnast fermenteerimine, mis protsessina on  köögiviljade kääritamine ehk hapendamine. Selle protsessi käigus paljunevad seedimist soodustavad piimhappebakterid ja tekivad kasulikud vitamiinid. Loe lähemalt protsessi erilisusest ja fermenteeritud mahla kasulikkusest meie blogist. 

 


Milles seineb Ferla kasulikkus

  • Soodustab toitainete omastatavust
  • Tugevdab immuunsüsteemi
  • Aitab kolesteroolitaset normis hoida
  • Omab põletikuvastast toimet
  • Aitab taastada soolestiku loomulikku mikrobiootat
  • Toetab keha isepuhastumisprotsesse
  • Kodumaine tooraine Võrumaalt (v. a sool)
  • Ei ole lisatud suhkruid, säilitusaineid ega kunstlikke lisandeid
  • Kõigest 1 kcal 100 ml tootes

Ferla

   

  1. 24,90 €
    Vaata toodet
  2. 32,90 €
    Vaata toodet