Mahlametsa Õuna-ingverimahl 3L

Ühik: tk
8,50 €

Segumahlad on kõige paremad
Mahlametsa toodete valmistamiseks kasutatakse sügis- ja taliõunu. Sügisõunad annavad magusamat ja taliõunad natuke hapukamat mahla. „Taliõunu kasutan klassikalises õunamahlas, aga sügisõuntest teen segumahlasid,“ selgitab mahlameister. Segumahlad on tavaliselt mahedama maitsega. Näiteks Antonovkast saab väga head mee-õunamahla, hapu mahl ja magus mesi annavad kokku väga maitsva tulemuse.
Kahe aastaga on Mahlametsa valikusse kogunenud kümmekond erinevat toodet. Talu esimeseks tooteks oli klassikaline õunamahl, millele järgnes õuna-rabarberimahl. „Mulle on alati meeldinud huvitavad maitsekooslused, mistõttu on meie sortimendis ka õuna-kõrvitsamahl,“ ütleb Terje. Talu populaarsemateks toodeteks on aga praegu õuna-piparmündi- ja õuna-melissimahl. „Me toodame ka puhast rabarberimahla, mis tänu krehvtisusele sobib ideaalseks tervisenapsuks,“ arvab perenaine. Selle sügise uudistoodeteks on õuna-baasiliku-, õuna-pärnaõie-, õuna-nurmenuku- ja õuna-ebaküdooniamahl. Tulevikus on plaanis katsetada ka õuna-kapsa- ja miks mitte ka õuna-kartulimahla tegemist.